manichiura piercing coafura moda  
  tatuaj horoscop diete cursuri  
  harta site contact   foto  

feminina.ro

home

websign 2008

 

In curand veti putea beneficia pe site-ul nostru de cartea electronica :

" TEHNICI DE MANICHIURA "

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dieta prezentata mai jos are caracter informativ si orientativ . Orice dieta prezentata poate avea efecte diferite , in functie de persoana . Orice manifestare neplacuta aparuta in timpul in care se urmeaza o dieta va fi anuntata imediat medicului de familie.

Tip dieta

Cu legume

Denumire dieta

Cu supa de varza  

Greutatea care se poate pierde

4 kg

Durata dietei

7 zile

Pauza in cadrul curei

Nespecificat

Prima zi

Se vor manca numai fructe si cit de multa supa . Este permis doar ceaiul neindulcit, cafeaua neagra, sucul de afine si apa.

A doua zi

Se vor manca legume crude sau fierte (evitati mazarea, porumbul si fasolea uscata) . La cina se poate consuma un cartof mare copt, cu unt si evident supa de varza. Nu se vor manca fructe

A treia zi

Se vor consuma fructe, legume si supa, dar fara cartoful copt

A patra zi

Se vor consuma opt banane, lapte si supa

A cincea zi

Se fierb  300- 500 g de carne de vita (sau pui, peste) in sucul de la sase rosii proaspete. Se vor bea 6-8 pahare de apa si se va consuma o portie de supa.

A sasea zi

Se pot 2-3 fripturi de vita, cu salata sau legume proaspete (fara cartofi) si se va consuma supa

A saptea zi

Se va consuma orez fiert, legume proaspete si suc de fructe neindulcit la discretie si supa

Observatii

Aceasta dieta se bazeaza pe o supa ce arde grasimile si contine un numar foarte redus de calorii. Cu cit cantitatea de supa mincata creste, cu atit se ard mai multe calorii.  

Reteta de supa de varza

  • o         varza rasa sau tocata,

  • o         2 cepe mari, tocate.

  • o         o conserva de rosii in bulion,

  • o          2 ardei grasi,

  • o          4 radacini de telina.

  • o         1-2 cuburi de vegeta

  • o         piper negru, ierburi proaspete (marar, patrunjel), tocate,

  • o         6 morcovi, feliati

  • o         250 g fasole verde

Mod de preparare :

Se pun toate legumele intr-o oala mare si se acopera cu apa.

Cind incepe sa fiarba, se adauga vegeta si se continua fierberea la foc mic, timp de 10 minute. Adaugati piperul si ierburile tocate.

 

Se interzice :

o         Alcoolul, piinea si bauturile carbogazoase.